Me tehdään hyvää Suomelle ja suomalaisille

Pirkanmaan Kokoomuksen piirikokous järjestyi eilen, keskiviikkona 8.12, Orivedellä. Energia ja innostus oli aistittavissa. Me tehdään hyvää Suomelle ja suomalaisille!! 💙💪

Vpj Antti Häkkäsen uskoavalavasta puheenvuorosta nostaisin esille seuraavia asioita:

1. Kokoomuslaisten on uskallettava sanoittaa maalaisjärkeään, asettaa rajoja ja tuotava vaihtoehtonsa valtakunnan politiikassa rohkeasti esille. Äänestäjien on saatava kuulla, että keinoja on. Kokoomuslaisella hyvinvointialueella on hyvä olla!

2. Poliittinen päätöksenteko on konsensuksen hakemista, eikä pelkällä ideologialla voi ratsastaa kestävällä tavalla. Kokoomus on valmis kantamaan vastuuta, tekemään päätöksiä.

3. Vastuullinen taloudenhoito, työhön ja yrittäjyyteen kannustaminen ja sen päälle ennakoiva ja kohdentuva tuki säästää euroja. Kaikille kaikkea -ajattelu on kestämätön. Kokoomuslainen politiikka luo turvallista ja toimivaa arkea niin köyhille kuin rikkaille.

4. Kokoomuslainen politiikka on myös julkisen sektorin työntekijöiden etu. Kreikan ja Italian esimerkeistä on nähty, mitä jatkuvasta valtion velan kasvattamisesta, siis velaksi elämisestä, seuraa. Julkisen puolen työntekijät irtisanottiin ensimmäisinä valtioiden ajauduttua käytännössä konkurssiin.

5. Ei maakuntaverolle. Parempi on viime kädessä kiristää valtionverotusta, millä on vähemmän työn verotusta kiristäviä vaikutuksia kuin antaa hyvinvointialueille itsenäinen verotusoikeus.

Hyvin menee yksiin omien ajatusteni kanssa. 💙 Maalaisjärkistä lakimiesajattelua Kokoomus-malliin…😉🤭

#piirikokous

#kokoomus

#maalaisjärkeä

#rajatovatrakkautta

#metehdäänhyvää

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *